Betaalbaar je huis in richten op Curacao

Uit vele hoeken hoor ik dat het inrichten van je huis toch echt een moeilijk ding is op Curacao. Je kunt niet zomaar naar de Ikea of een online webshop en vervolgens binnen een dag een ingericht huis hebben. Alles hier op het gebied van interieur op Curacao moet bij elkaar geraapt worden, om maar even plat te zeggen. Tenzij je natuurlijk een hele grote berg met geld hebt, tja dan kan je gewoon naar een dure woonwinkel gaan en je huis helemaal mooi en compleet inrichten. Helaas, hebben we die luxe niet allemaal en daarom heb ik hier een lijstje met plekken waar je toch hele leuke dingen kunt vinden voor een normale prijs.

  1. Vraag en Aanbod Curacao Vraag en aanbod Curacao is een Facebook pagina waar heel veel mensen lid van zijn en iedereen zijn leuke spulletjes verkoopt.
  2. Marktplaats
    http://www.marktplaats.cw is net als de Nederlandse marktplaats, maar dan op Curacao. Ook hier kan je tweedehands hele leuke spulletjes vandaan toveren.
  3. Secondhand store Sta. Maria
    Op internet is er niks over te vinden, maaaaar er zit een tweedehands winkel op de Winston Churchillweg in Sta. Maria. Je kunt de winkel herkennen aan de stoelen die buiten staan.
  4. Furniture Town
    Deze winkel zit gevestigd in Salina en je kunt er echt allerlei meubels kopen voor mega goede prijzen. Leuke banken, tafeltjes, kastjes etc. De prijzen zijn super goed omdat Furniture Town eigenlijk een soort outlet met onder andere spullen van Leen Bakker (of te wel building depot).

Benieuwd waar je de leukste woon accessoires kan scoren? Hou Dushi Trends in de gaten, want ook het leukste woon accessoires lijstje komt snel online ;).

Tips of ben ik iets vergeten in het lijstje? Stuur dan een mailtje naar dushitrends@gmail.com of een prive bericht op Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s