BRO men’s fashion | Shoppen voor mannen

BRO
Er is volgens menig man in mijn omgeving een ernstig tekort aan leuke kledingzaken voor mannen. Je heb natuurlijk wel enige keus uit Zuid Amerikaanse kleding zaakjes, maar veel Europees is er toch nog niet te vinden op Curacao.

Gelukkig is sinds 2013 “BRO” er voor de hippe mannen van jong en oud die houden van goede kwaliteit kleding en daar bereid zijn wat aan uit te geven. BRO zorgt er altijd voor dat de prijzen zo scherp mogelijk zijn en importeert super leuke merken uit Europa en Australie. Alle merken die bij BRO te vinden zijn, zijn nergens anders op het eiland te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je altijd uniek bent als je iets bij BRO koopt.

BROOOBRO verkoopt merken zoals
Death by Zero staat bekend om de sexy en uitdagende opdrukken op de shirts. Petrol is te herkennen aan de Authentieke vintage look en perfecte afwerking. Noize is jong, krachtig en betaalbaar voor de modieuze man. Shiwi kennen we allemaal van de hippe gekleurde (maar ook neutrale) badmode. Shiwi biedt al sinds 1960 badmode aan en is dus echt super gespecialiseerd in het maken van de comfortabel strand mode. Timezone is een duits merk dat staat voor kwaliteit. It’s all about real people in every timezone.

Sinds kort verkopen ze ook jongens kleding van Shiwi en Petrol. Mooie kleding voor echte island boys. Vader en zoon kunnen dus gezellig samen shoppen.

BROO

BRO is gevestigd op Seaquarium Beach (Mambo) en Papagayo Beach Plaza. Kom gerust langs om even rond te snuffelen en een gezellig praatje te maken. Bij BRO wordt er uitgebreid de tijd genomen om aan ieder zijn wensen te voldoen. Volgens Dushi Trends een absolute aanrader ;).

11815832_10206242549676394_573217094_n 11854078_10206242549436388_1120387991_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s