Billen, billen en nog eens billen

jennifer-lopez-billen-2013

Is het waar, dat als je ouder wordt je billen platter worden? Ik hoop het niet. Curacao is het land van de billen. Mooie billen, grote billen, dril billen afijn, alle soorten billen. Soms vind ik ze prachtig, soms vind ik ze echt lelijk. Ik lig met regelmaat op het strand en zie dus veel billen voorbij komen. Opmerkelijk is het, dat je Nederlanders herkent aan de billen. Wij hebben geen flinke bilpartij of mooie billen die je kunt twerken. Althans de meeste Nederlandse vrouwen. Laat ik de mixed chicks even achterwegen.. of toch niet? Volgens mijn stamboom behoor ik ook tot de niet bloed zuivere Nederlanders maar twerken is voor mij nooit weg gelegd. Of komt dat doordat mijn achtergrond een spoortje Aziatisch is.. een wir war in mijn hoofd over twerken en billen. Je kunt maar ergens druk mee zijn.

Met deze bil- vraag liep ik dus eigenlijk al een paar dagen rond en vond ik het nodig om vanmorgen eens een goede inspectie bij mijn eigen billen te doen. Boven op een klein krukje al wiebelend voor de grote spiegel in gang, die voor mij net te hoog hangt waardoor ik zonder krukje niet goed mijn derriere kan zien.

Ik denk dat als er een camera zou hangen mijn gestuntel een ware internet hit zou worden. Helemaal als je het in slow motion zou laten zien. Eerst het gestuntel op het krukje.. daar waar ik bijna mijn evenwicht verloor, vervolgens mijn jeans naar beneden, daarna de schokkende uitdrukking op mijn gezicht. Echt je lacht je rot. Gelukkig was er niemand en zijn de camera’s in huis overal op gericht, maar niet op mijn krukjes moment.

Billen veranderen dus wel degelijk in de loop van de jaren. In mijn rechter bil constateerde ik een deuk. Een hele echte deuk. Was er nou niemand van mijn kennissen en vriendenkring die tegen mij had kunnen zeggen, zeg schat je hebt een deuk? Hoe vaak heb ik al niet met deze deuk op het strand gelegen met zo’n gezellig broekje aan. Je meldt toch ook als er een stuk spinazie tussen je tanden bungelt?

Tijd voor actie..

1 Ik reis af naar Colombia en laat daar mijn billen doen of…

2 Ik ga elke dag in onmogelijke yoga houdingen staan

3 no squat no ass was het toch?

4 Ik koop een corrigerende bikini of…

5 Ik accepteer de deuk en sta toe dat de aftakeling zijn intrede heeft gedaan of..

6 Ik maak me totaal niet druk en leef vrolijk verder

 

Dat laatste is natuurlijk de beste optie. Zo hoort het. Waarom stoort deze deuk mij dan toch en ben ik als een psychopaat mijn billen aan het bekijken. Om dan toch te proberen aan het schoonheidsideaal te voldoen? Ja, ik beken.. inderdaad, ik wil graag dat alles perfect is. Heel vermoeiend hoor in mijn hoofd. Ik kan sporten tot ik een ons weeg, ik kan gezond eten tot ik een vitaminen wonder ben maar daar gaat mijn deuk niet van weg. Terugkijkend naar oude vakantie kiekjes blijkt namelijk dat ik de deuk al had op mijn 21ste. Deze deuk is een onderdeel van mijn bilpartij. Weer gerustgesteld doe ik nog een poging op het krukje en kijk met dichtgeknepen ogen dan valt de deuk best mee. Gelukkig komt in mijn hoofd punt 6 weer naar voren en laat ik de overige punten voor wat het is. Ik doe mijn bikini broekje aan en taai af naar het strand. De fase van bil issues zijn voorbij en ben best trots op mijn billen met deuk.

_tip-zo-krijg-je-mooie-billen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s